Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

DOMINATE STORES

Tα Dominate Stores είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του καταναλωτή ως ο απόλυτος προορισμός μόδας και στυλ, στην πόλη και επαρχία Πάφου.

Πίσω από το brand name μας, κρύβεται η εμπειρία των 30 και πλέον χρόνων, με αδιάκοπη παρουσία στον μαγικό κόσμο της μόδας.Μπορεί να άλλαξαν πολλά πράγματα από τότε που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά και στο εμπόριο, όμως οι αρχές και οι αξίες μας παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ποιοτικά brands, εξαιρετικές τιμές, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα περιβάλλον, το οποίο σου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία αγορών, είναι μερικά από τα συστατικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας εμπιστεύονται καθημερινά.

Όραμά μας, είναι να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ανάγκες των καταναλωτών στην κυπριακή αγορά, διευρύνοντας παράλληλα τα καταστήματά μας και παραμένοντας κορυφαίος έμπορος λιανικής πώλησης.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι θα σας προσφέρουμε πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές και όπως πάντα με την σφραγίδα υπεροχής των Dominate Stores.